Janneke Philippi

BIJ JANNEKE THUIS

Steeds vaker kreeg ik de vraag wat er bij ons thuis op tafel komt. Na een drukke werkdag, op een bloedhete zomerdag of als het dikke vlokken sneeuwt. Die vraag is de inspiratie geweest voor onze nieuwe serie: bij Janneke thuis. Bijna één jaar werkten we aan Soep bij Janneke thuis, het 1e boek in deze serie. Soep bij Janneke thuis is in september 2014 verschenen bij Karakter Uitgevers en ging na krap een maand al in herdruk. Inmiddels ligt de derde druk in de winkel.

Het 2e deel kon niet anders dan een kookboek over pasta, risotto en gnocchi worden. Ik, of liever: ons hele gezin is dol op pasta. Pasta is simpel, dankbaar voor elk moment en verveelt nooit. Sinds september 2015 vind je onze favorieten in Pasta, risotto & gnocchi bij Janneke thuis.

Eind januari 2017 is het 3e deel: Stoven bij Janneke thuis verschenen. Want stoven verhult het hele huis in een heerlijke geur, maakt gelukkig en relax.

Aan deze serie is ten slotte in 2019 een volledige herziene uitgave van onze bestseller Appeltaart en in het voorjaar van 2020 Desserts bij Janneke thuis (voorheen: Mijn favoriete desserts) toegevoegd.

Naast alle recepten schrijf ik in deze serie ook over ons gezin, over de herinneringen aan mijn kindertijd en mijn werk als kookboekenschrijfster en foodstyliste nu.

Een compleet beeld geven van de gerechten die bij ons op tafel komen, is onmogelijk. Met deze serie hoop ik je vooral veel inspiratie te geven voor de gerechten die bij jóu op tafel komen.

De serie Bij Janneke thuis wordt ook in het Duits vertaald.

cover Soep