Janneke Philippi

Stoven – bij Janneke thuis

Ons 3e boek in de serie Bij Janneke thuis is net verschenen: Stoven. Stoven is zo’n ontzettend fijne bereiding: mislukken kan bíjna niet en welke stoof ook op het vuur staat: er ontwikkelt zich een geur in huis die mij gelukkig en relaxed maakt. Bovendien is een stoofpot heel dankbaar voor een etentje: vlam d’ronder en zelf terug aan tafel.

We stoven sukade van rund en hert, konijn op jagerswijze, kalfsriblappen met shii-take, schnitzels met citroen, satéstoof en wildhachee. Vis, eend, kip, appels en peren. En peulvruchten en groenten niet te vergeten! Boterzachte aubergine op stevige toast met rucola en parmezaan, borlottibonen met parmaham en puntpaprika’s met koriander-pistachecouscous. Van restjes stoof rollen we bitterballen, bakken tosti’s en vullen broodjes die we gratineren tot de kaascrème heerlijk bubbelt.

Stoven bij Janneke thuis is sinds eind januari verkrijgbaar bij de boekhandel, kook- en kadowinkels en op nog veel meer leuke plekken. Een gesigneerd exemplaar kun je bestellen via contact@studiophilippi.nl

Stoven bij Janneke thuis, € 19,99 (geen verzendkosten in NL)