Janneke Philippi

Onze opdrachtgevers nieuwe favoriet

Kookboeken maken is leuk! Nog leuker is de inspirerende samenwerking met onze opdrachtgevers. We werken voor foodglossy Delicious, de vrouwenbladen Libelle en Margriet, supermarkten Albert Heijn, Jumbo en Plus en academisch ziekenhuis MUMC+. Ook met Bonduelle, Lassie en Aviko werken we nauw samen, net als groenteveiling ZON fruit & vegetables, het Nederlands Visbureau en het Nederlands Mosselbureau.

We schrijven recepten, testen en ontwikkelen nieuwe producten en doen foodstyling en foodfotografie voor tijdschriften, productverpakkingen, brochures, websites, én steeds belangrijker: social media. Ook voor onze opdrachtgevers maken we mooie kookboeken!

Het vertrekpunt van een recept zijn altijd de wensen/richtlijnen van een opdrachtgever, meestal samengevat in een briefing. Daarna laat ik me inspireren door de seizoenen, het gemak, de doelgroep etc. Mijn doel is altijd een heerlijk recept dat mensen nog vaak willen maken, een nieuwe favoriet in hun kookrepertoire.

Ons werk is ongelooflijk veelzijdig, geen dag is hetzelfde. We komen op veel plekken, spreken leuke mensen, proeven veel, en doen overal weer inspiratie op. Trends, ontwikkelingen en gebeurtenissen duikelen over elkaar heen. Ook deze ervaringen nemen we mee in ons werk voor onze opdrachtgevers. Interesse? Mail gerust: contact@studiophilippi.nl