Janneke Philippi

Vier de zomer

Feestelijke aardbeienpolonaises, warme kersencrèpes, krokante speltcrostata met abrikozen, een royale schaal Berliner balletjes met pruimenjam, prosecco-cocktail op ’n stokje, rabarber-frambozentaart en meer zomerzoete recepten vind je in ons nieuwe zomerboekje Vier de zomer!

Vier de zomer bevat veel nieuwe inspiratie voor taarten, cakes, desserts en ander zoet. Voor een verjaardag, zomerborrel, brunch of diner in de tuin. Of om eenvoudig een fijne zomerdag te vieren. Met heel veel extra recepttips, om nog meer van dit heerlijke seizoen te genieten!

Vier de zomer is sinds eind april 2016 in de boekhandel, bij kook- en cadeauwinkels verkrijgbaar en is een ideaal cadeauboekje. Voor je jarige buurvrouw, zorgzame moeder en altijd-gezellige vriendin. Of zomaar voor jezelf.

Vier de zomer is helaas helemaal uitverkocht.

zomerzoet cover klein