Janneke Philippi

Simpel & Snel

Lekker koken hoeft niet moeilijk te zijn! Dat doen we al jaren in onder andere de rubriek Simpel & Snel in Delicious Magazine, een van de meest gekookte rubrieken uit het tijdschrift. Daarom maakten we éindelijk ook eens samen het gelijknamige kookboek Simpel & Snel met 100 recepten, die niet alleen simpel en snel maar ook ontzettend lekker zijn. Favoriete recepten voor bijzondere momenten zoals feest- en verjaardagen, etentjes met vrienden, brunch en barbecue. Maar ook heerlijke recepten voor ‘gewone’ dagen waarop je lekker wil eten:

‘De recepten van Janneke Philippi zijn haalbaar voor iedereen, ook op de dagen dat er weinig tijd is om te koken. En toch hebben deze gerechten nét die twist, waardoor het alledaagse iets bijzonders wordt.’

Van avocadotoast, knoflook-limoengarnalen en pompoencarpaccio tot okonomiyaki, biefstuk met pastinaakfriet, zalmrollade, rucolarisotto en aspergecannelloni. Limoncello-tiramisù, olijfolie-semifreddo, espresso zabaglione voor toe. Rozemarijn-cantuccini, pecantaart met gezouten karamel en meer voor bij de koffie of thee.

Bestel hier een gesigneerd exemplaar (zonder verzendkosten in NL)! Vermeld duidelijk voor wie het boek is en of het voor een speciale gelegenheid of datum is.

Simpel & Snel, Nijgh Cuisine, € 22,50 – verkrijgbaar vanaf begin november!