Janneke Philippi

Mijn favoriete desserts elke maaltijd 'n feestje

Wat is er fijner dan aan tafel blijven voor iets zoets toe? Een dessert maakt, als je het mij vraagt, van elke maaltijd ’n feestje! En daarvoor hoef je echt geen uren in de keuken te kloppen, mixen en bakken. De meeste van mijn favoriete desserts vragen niet meer dan 30 minuten en maak je met een handvol ingrediënten.

Neem mijn frambozentiramisù. Met een kwartiertje zet je deze ultra-romige tiramisù – zonder opstijven! – op tafel. En zo is er meer: knapperige crumbles, chocolade panna cotta, gefrituurd ijs, frisse citrusmousse en taarten met mijn favoriete deeg. In Mijn favoriete desserts vind je meer dan 150 recepten van allerhande nagerechten.

Mijn favoriete desserts is in 2013 bij Karakter Uitgevers verschenen. Inmiddels ligt de 2e druk in de winkel. Mijn favoriete desserts is in 2014 ook in het Duits verschenen bij Matthaes Verlag onder de titel Lieblingsdesserts.

Mijn favoriete desserts is helaas helemaal uitverkocht. Een herdruk van dit boek is verschenen in de serie Bij Janneke thuis: Desserts bij Janneke thuis.

cover Desserts  cover Lieblingsdesserts